Mudahnya Buat Tempahan Kereta Sewa Online/Website


kereta sewan klezcae

Perkembangan teknologi moden berasaskan sistem sesawang dan talian internet yang memudahkan anda mencari pelbagai maklumat dan servis yang anda perlukan kini telah diguna pakai di seluruh negara.  Apatah lagi laman media sosial yang menghubungkan anda dengan mereka yang penting dalam memastikan urusan anda berjalan dengan lancar dan berterusan.  Bukan sahaja pelanggan membeli barangan secara online, tetapi anda juga boleh mencari kereta sewa di website atau secara online dengan mudah dan berkesan.

Kereta sewa boleh ditempah dengan mudah setelah anda melihat keadaan kereta tersebut di kedai kereta sewa tanpa risau berlakunya penipuan dan sebagainya.  Namun, anda perlu menghabiskan sedikit masa dan tenaga untuk keluar rumah mencari kereta sewa serta menempahnya dan anda juga perlu ke sana sekali lagi untuk mengambilnya pada hari yang anda tetapkan.

Mudahnya buat tempahan kereta sewa online atau di website yang sedia ada bagi pilihan anda untuk menggunakannya.  Apa tidaknya, dengan kemudahan teknologi di hujung jari anda, anda boleh memilih pelbagai jenis kereta sewa untuk ditempah. Kebanyakan perkhidmatan kereta sewa menguar-uarkan promosi atau tawaran kereta sewa secara berhadapan, tetapi ramai syarikat kereta sewa yang besar, dipercayai dan berkualiti telah mula menawarkan kereta sewa mereka di dalam website.

Kelebihan Buat Tempahan Kereta Sewa Secara Online

Zaman telah berubah, mudahnya buat tempahan kereta sewa online di website yang disediakan oleh pemilik syarikat kereta sewa.  Ramai pengguna yang telah tukar dengan menggunakan medium internet untuk mencari kereta sewa terbaik di seluruh Malaysia. Sama ada anda menggunakan handfon, komputer ataupun laptop, anda tetap boleh buat tempahan kereta sewa online melalui website syarikat kereta sewa yang anda inginkan.

 • Anda dapat jimatkan masa, tenaga dan wang untuk berulang-alik ke kedai kereta sewa dengan menempah kereta sewa secara online dan mudah.
 • Ia lebih professional dan bergaya dengan proses perundingan dan tempahan kereta sewa secara online.
 • Anda tidak perlu mengisi apa-apa borang yang panjang dan menyukarkan anda.
 • Anda tidak perlu menunggu lama akan staf dan pekerja yang mahir untuk menguruskan tempahan anda.
 • Maklumat yang diberikan di laman web lebih pantas, tepat dan mudah untuk anda rujuk kembali.
 • Boleh memilih pelbagai jenis kereta sewa berdasarkan gambar dan maklumat kereta yang tersedia.
 • Boleh melihat apa kata ramai pengguna yang telah menggunakan sebuah kereta sewa dari syarikat kenderaan yang anda inginkan.
 • Boleh menyiapkan dua kerja dalam satu masa. Sambil menyiapkan kerja atau urusan anda secara online, anda boleh terus menempah kereta sewa sambil minum teh atau kopi di pejabat anda.
 • Sistem yang mudah difahami, sistematik dan efektif sekaligus menyimpan semua database jumlah pelanggan anda serta sesiapa sahaja yang berminat dengan kereta sewa.

Syarikat Dan Perkhidmatan Kereta Sewa Yang Dipercayai

Mudahnya buat tempahan kereta sewa online melalui website syarikat kereta sewa yang dipercayai dan menjadi pilihan ramai di alam maya dan realiti.  Salah satu perkhidmatan kereta sewa terbaik yang terkenal dengan tempahan kereta sewa online adalah KlezCar.  Kereta sewa Klezcar menawarkan perkhidmatan sewa kereta di seluruh Malaysia iaitu di Pulau Pinang, Perlis, Selangor, Terengganu, Kuala Lumpur, Putrajaya, Sabah dan lain-lain lagi.

KlezCar | Kereta Sewa Terbaik Di Malaysia

Klezcar sangat berpengalaman dalam memastikan urusan anda berjalan lancar pada hari pengambilan kereta sewa anda.  Kereta sewa KlezCar yang berkualiti tinggi, keadaan baru dan sesuai untuk kegunaan anda dan penumpang menjamin keselesaan dan memuaskan hati anda sepanjang menggunakan kereta sewa KlezCar.  Dengan tagline “Cars for everyone, anytime & anywhere“, KlezCar telah menyediakan sistem tempahan kereta sewa online melalui website yang lebih sistematik dan efektif. Anda juga boleh menempah kereta sewa beserta pemandunya sekali (Chaffeur).

 

Cawangan Dan Lokasi Kereta Sewa Klezcar

Untuk pengetahuan anda, Klezcar adalah syarikat kereta sewa besar di Malaysia yang kini telah mempunyai lebih dari 70 cawangan di seluruh Malaysia.  Kereta sewa yang telah dinilai oleh SME Corp. ini mendapat permintaan ramai sekaligus telah banyak membantu pengguna kereta sewa mendapatkan kereta sewa mampu milik dan mengikut bajet mereka. Mudahnya buat tempahan kereta sewa online Klezcar. Anda boleh mendapatkan kereta sewa Klezcar di kawasan-kawasan berikut:

Airport – Pengkalan Chepa, KLIA, KLIA2

Johor – Pasir Gudang, Larkin Sentral, Bandar Baru Uda, Bandar Penawar, Gelang Patah, Batu Pahat, Skudai, Kota Masai, Kulai

Kedah – Alor Star, Kulim

Kelantan – Kota Bahru-Pusat Bandaraya, Bachok, Kubang Kerian, Jelawat, Kundang, Kok Lanas, Pasir Mas, Tanah Merah, Chempaka, Rantau Panjang, Kuala Krai, Pasir Puteh

Kuala Lumpur – Pandan Indah, Ampang, Pandan Prima, Wangsa Maju, TBS

Melaka – Pusat Bandaraya, Batu Berendam, Ayer Keroh

Negeri Seremban – Seremban 2, Nilai, Rasah

Pahang – Pusat Bandaraya

Perak – Ipoh, Meru

Pulau Pinang – Georgetown, Bayan Lepas, Bayan Baru, Seberang Perai, Bukit Mertajam.

Selangor – Subang, Shah Alam, Puchong, Damansara, Klang, Bukit Jalil, Sri Kembangan, Cheras, Petaling Jaya, Putra Height, Bandar Baru Bangi, Sepang, Sunway, Hentian Kajang, Taipan, Rawang,Putrajaya.

Terengganu – Pengadang Baru

Sabah – Api-api Centre, Kota Kinabalu

 

Cara Buat Tempahan  Kereta Sewa Online / Website di Klezcar

Mudahnya buat tempahan kereta sewa online di website Klezcar.com! Hanya dengan beberapa cara sahaja, anda sudah berjaya menempah kereta sewa Klezcar tanpa perlu berpanas dan berhujan ke lokasi mereka.  Jom lihat cara buat tempahan kereta sewa online di website Klezcar.com.

 

 1. Layari Website Klezcar.com

Anda boleh melayari laman web Klezcar.com walaupun menggunakan telefon bimbit atau pc sekalipun.  Laman web Klezcar.com mudah difahami dengan gaya bahasanya yang ringkas, padat dengan maklumat yang jelas dan terdiri daripada bahasa Inggeris bagi tempahan kereta sewa online Klezcar. Anda boleh buat tempahan kereta sewa online Klezcar di bahagian ‘Reservation’ yang disediakan.

 

 1. Isi Maklumat Di Ruang Yang Disediakan

Sebaik sahaja melayari Klezcar.com, akan kelihatan borang online yang membolehkan anda memilih maklumat tempat pengambilan kereta, tempat penghantaran kereta beserta tarikh dan masa yang boleh anda tetapkan. Setelah selesai memilih masa dan waktu kereta anda inginkan, terus tekan ‘Check Availability’ dan booking.

 

 1. Pilih Kereta Sewa Idaman Anda

Anda boleh buat tempahan kereta sewa online dengan memilih kereta yang sesuai bagi kegunaan anda dan keluarga.  Klezcar menyediakan pelbagai jenis kereta sewa yang berkualiti, cantik dan bersih yang terdiri daripada banyak jenama kereta yang eksklusif pada kadar murah dan berpatutan untuk anda tempah. Mudahnya buat tempahan kereta sewa online di website Klezcar kerana anda boleh memilih jenis kereta dan harga yang telah dinyatakan secara keseluruhan.

 

Senarai Kereta Sewa Yang Ditawarkan Di Klezcar.com

Jenis Kereta Sewa Kompak

Perodua Viva

Perodua Myvi

Perodua Axia

Jenis Kereta Sewa Sedan

Proton Saga

Toyota Vios

Honda City

Honda Accord

Jenis Kereta Sewa MPV

Perodua Alza

Proton Exora

Toyota Alphard

Toyota Vellfire

Hyundai Starex

Toyota Hiance

Kereta 4×4 / SUV

Ford Ranger Auto

Toyota Hilux

Mitsubishi Triton

Usai memilih kereta sewa idaman anda, tekan kereta sewa pilihan anda di laman web Klezcar.com dan kemudian tekan ‘Book Now’ untuk menempah kereta.  Dengan menekan butang tersebut, anda bersetuju dengan maklumat tarikh, masa dan jenis kereta yang anda tetapkan.

 

 1. Isi Maklumat Pemandu Kereta Sewa

Anda perlu mengisi maklumat anda sebagai pemandu di ruang yang telah disediakan seperti yang diminta.  Selepas selesai melengkapkan maklumat diri, anda boleh terus menekan ‘Confirm Booking’ bagi meneruskan pembayaran.

 

 1. Buat Pembayaran Tempahan Kereta Sewa Online

Anda diberi peluang memilih bank yang akan anda gunakan untuk buat pembayaran secara online terus kepada Klezcar.com. Pilih bank pilihan anda dan lengkapkan maklumat pembayaran yang dikehendaki seterusnya tekan ‘Confirm Booking’. Anda akan menerima maklumat tempahan kereta sewa anda di email sebagai bukti pembayaran dan rujukan untuk pengambilan kereta kelak.

Kelebihan Buat Tempahan Kereta Sewa Online Klezcar

Memang mudah buat tempahan kereta sewa online bersama Klezcar.com, anda tidak perlu menghabiskan masa terlalu lama untuk berada di hadapan skrin bagi meneliti semua maklumat yang perlu diisi kerana maklumat diperlukan sangat mudah dan ringkas.

 

Sistem Tempahan Online Efektif Dan Cekap

Sistem booking online atau tempahan kereta sewa online oleh Klezcar sangat cekap dan efektif. Semua data dan maklumat boleh anda sertakan disitu tanpa perlu menulis dan menceritakan panjang tentang tujuan anda mahu kereta sewa atau maklumat diri anda.  Cukuplah isikan maklumat penting diperlukan malah boleh terus mengambil kereta.

 

Pengambilan Kereta Pantas Dan Tepat

Seperti yang anda tempah di website Klezcar.com secara online, anda boleh mengambil kereta sewa pada hari dan waktu yang anda tempah dengan pantas dan tepat.  Tidak ada penukaran tarikh dan masa selepas anda menempahnya. Mudahnya buat tempahan kereta sewa online di klezcar.com!

 

Kereta Berkualiti Pilihan Anda

Jangan terkejut jika kereta yang anda terima sangat cantik, bersih dan berkualiti dari semua aspek kerana Klezcar sememangnya sangat komited dan bersungguh-sungguh memastikan anda selesa dan suka dengan kereta sewa yang ditawarkan.  Kereta sewa Klezcar selamat dinaiki oleh orang tua, bayi, kanak-kanak dan semua lapisan masyarakat dimana keadaannya tidak berhabuk dan berbahaya serta tidak mendatangkan penyakit.

 

Tempahan Kereta Sewa Online Yang Mudah

Ya, kereta sewa Klezcar sangat mudah ditempah tanpa perlu ke mana-mana dan boleh dibuat pada bila-bila masa sahaja.  Anda boleh menempah dalam masa 24 jam setiap hari. Jika pergi ke kedai kereta sewa, anda terpaksa pergi pada masa operasi sahaja iaitu waktu pejabat, namun tempahan kereta sewa online di website ini boleh dilakukan seharian dan semalaman.

 

Jom Tempah Kereta Sewa Online Bersama Kelzcar

Ramai pengguna kereta sewa yang telah mengenali Kereta Sewa Klezcar dan telah menggunakan perkhidmatan kereta sewa yang mereka tawarkan.  Mereka semua berpuas hati dan menjadi pelanggan tetap kerana tidak ada kereta sewa lain yang lebih mudah, pantas dan berkualiti melainkan kereta sewa Klezcar.  Jom tempah kereta sewa online di Klezcar.com segera!

Tempahan Segera klik sini, berikan nombor telefon dan lokasi anda, boleh juga membuat tempahan online di  https://www.klezcar.com/ .

 

Email      :   enquiry@klezcar.com

Website :  https://www.klezcar.com/

Hubungi : 019-3780555

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *