PAJAK KERETA / KLEZCAR PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA 2


Pajak Kereta

Leasing Klezcar

Memberi keselesaan dan keseronokan memandu kereta tanpa perlu memikirkan segala perkara rumit seperti penjagaan kereta, bayaran ‘instalment’ bulanan dan ‘roadtax’ apabila menyewa kereta melalui Syarikat Kereta Sewa Pandu Sendiri KLEZCAR . Ini amat terasa lagi jika kita berada dalam negara Malaysia yang mana segala barang keperluan sentiasa meningkat(agak susah untuk harga turun jika sudah naik).

Perlaburan jenis pajakan kereta adalah salah satu cara untuk mengurangkan/menghapuskan segala bebanan ini walaupun mungkin terdapat risiko-risiko yang perlu dihadapi jika berlaku perkara yang tidak dapat dielakkan. Tiada perniagaan yang tidak mempunyai risiko dalam perlaburan yang dilakukan, cuma yang membezakannya adalah besar atau kecil sahaja(segala risiko dan kelebihan akan diterangkan dahulu sehingga faham sebelum perjanjian pajak kereta dilakukan).

Syarikat KLEZCAR membuka peluang kepada peserta luar untuk memasuki perlaburan pajak kereta dengan syarikat kami melalui kaedah Mudharabah. Kaedah ini mengikut perkongsian keuntungan bersama antara pelabur dan syarikat kereta sewa .

Kenapa Perlu Pajak Kereta Dengan KLEZCAR?

Segala kos bulanan seperti bayaran sewa rumah,astro,bil air,bil elektrik dan lain-lain dapat dikurangkan dengan pelaburan pajak kereta ini. Kelebihan pajak kereta dengan syarikat kereta sewa adalah melepaskan diri dari memberi komitmen tinggi seperti mencari pelanggan,persediaan kereta dalam keadaan terbaik sebelum diberikan kepada pelanggan,pembayaran ‘instalment’ bulanan dan ‘maintenance’ kereta mengikut masa yang telah ditetapkan.

Pemilihan Syarikat KLEZCAR sebagai tempat untuk pajak kereta memberi kelebihan kepada anda kerana syarikat ini mempunyai pengalaman melakukan perniagaan kereta sewa melebihi 10 tahun dan  mempunyai lebih 70 cawangan dalam Malaysia. Mendapat maklum balas positif dari pelanggan dan pelabur kami terhadap perniagaan kereta sewa yang diusahakan.

Apa Syarikat KLEZCAR Boleh Lakukan Untuk Anda?

  • Mengurangkan aliran keluar yang tinggi – Memperbaiki aliran tunai syarikat
  • Bantuan Seluruh Negara – penggantian kenderaan dijamin dengan ‘downtime` yang minimum-
  • Jimat dari segi kos penyelenggaraan kenderaan yang tinggi
  • Selamat daripada Cukai – Pengelasan kereta syarikat adalah sebagai perbelanjaan bukan aset
  • Fleksibiliti model kenderaan – Sama ada kenderaan baru atau kenderaan yang sedia ada
  • Elakkan kerugian pelupusan
  • Zero risiko pada kos susut nilai
  • Perlindungan insurans Motor dan Cukai Jalan

Sepanjang tempoh pajak kereta, Klezcar menjalankan tanggungjawab sepenuhnya ke atas penyelenggaraan dan servis, cukai jalan dan insurans, menyediakan gantian kenderaan semasa memberi perkhidmatan atau pembaikan dari kemalangan dan “Klezcar Fleet Management Services”, servis yang bebas kerumitan adalah merupakan satu penyelesaian yang ekonomi dengan kos yang berbaloi apabila anda menyerahkan pengurusan kenderaan anda kepada Klezcar dan biarlah kami menjaga kenderaan anda, penyelenggaraan dan kos penggantian.

Untuk mengetahui lebih jelas tentang pajak kereta dan pengiraan bagi keuntungan bersih yang diperoleh oleh pelabur, boleh membuka artikel Peluang Pelaburan Melalui Pajakan Kereta(Pengiraan ada dalam) serta Pajak Kereta di KLEZCAR.

Jika anda berminat dan terdapat sebarang pertanyaan berkaitan pajak kereta, boleh menekan link wassap dibawah atau terus hubungi nombor yang diberikan. Kami akan memberi maklum balas secepat yang mungkin kepada anda. Disertakan juga alamat  Pusat HQ KLEZCAR jika ingin tahu.

http://PajakKeretaSewa.wasap.my

http://PajakKeretaSewa.wasap.my

http://PajakKeretaSewa.wasap.my

 

Nama Syarikat :

KLEZCAR TRAVEL & TOURS SDN BHD.

 

Perniagaan :

Menawarkan kereta sewa pandu sendiri dari mampu milik hingga mewah dalam negara Malaysia.

 

Alamat HQ :

Unit 408 & 409, Block A, Level 4 Kelana Business Centre  97,

Jalan SS7/2, Kelana Jaya  47301  Petaling Jaya, Selangor

 

Telefon :

03-74927512

 

Wassap:

http://PajakKeretaSewa.wasap.my


 Boleh Juga Membaca Artikel Pajak Kereta Yang Lain Dari KLEZCAR

  1. Peluang Pelaburan Melalui Pajakan Kereta(Terdapat Pengiraan Keuntungan Bagi Pelabur)

  2. Pajak Kereta Di KLEZCAR

 

Klezcar

Cars For Everyone, Anytime & Anywhere

.Book Now>> www.klezcar.com

Call Now >> 1300-88-4040


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “PAJAK KERETA / KLEZCAR PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA