KLezcar kereta sewa Kuala Lumpur Cuti March 2017


Zoo Negara

Zoo Negara

 

Cuti sekolah makin hampir dan anda sekeluarga berhajat untuk bercuti atau membeli belah di bandar yang mempuyai banyak peluang seperti Kuala Lumpur. Sebuah perjalanan ke Kuala Lumpur tidak akan lengkap tanpa lawatan ke restoran yang terbaik dan tempat tarikan menarik. Dengan berjalan kaki atau bergantung kepada pengangkutan awam boleh menjadi beban. Sebaliknya, menyewa kereta sewa murah anda sendiri di Kuala Lumpur dengan Klezcar lebih menyenangkan anda berjalan-jalan.cuti2Malaysia

Stadium Bukit Jalil

Stadium Bukit Jalil

Menikmati masa yang berkualiti bersama-sama keluarga di tempat yang amat terkenal di Kuala Lumpur termasuk Kuala Lumpur Bird Park, Zoo Negara,dan Aquaria KLCC serta menikmati membeli-belah beberapa kedai tempatan dan pasaran seperti Petaling Street,Pavilion Kuala Lumpur, Mid Valley Mega Mall, Suria KLCC Shopping Centre, atau Pasar Seni.

Ambik peluang ke Sepang International Circuit, Stadium Nasional Bukit Jalil, Stadium Shah Alam, Putra Indoor Stadium dan Stadium Merdeka dan menikmati lawatan stadium di waktu lenggang.

KLezcar meyediakan perkhidmatan yang terbaik di kawasan Kuala Lumpur di hujung jari anda. Bangun awal dan pandu kereta di waktu indah ketika matahari naik menuju ke destinasi pilihan anda di sekitar Kuala Lumpur.

Cari tawaran sewa kereta Kuala Lumpur di sini daripada klezcar.com hari ini. Dari kereta kompak ke mpv yang luas dan selesa, anda boleh merancang percutian anda pada harga yang hebat. Mudahkan carian anda dengan saiz kenderaan yang sesuai, kemudahan tempat mengambil kenderaan yang pelbagai di sekitar tempat pengangkutan popular di Kuala Lumpur seperti KLIA2 International Airport, Putrajaya Sentral, Terminal Bersepadu Selatan dan sebagainya.Suria KLCC

Tunggu apa lagi, hubungi kami segera dan buat tempahan online untuk keselesaan anda.

Kereta Sewa di sekitar Kuala Lumpur daripada Klezcar

Hotline (24 jam) : 1300-88-4040
Online booking : www.klezcar.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *