App Klezcar


KLEZCAR 2018
—————————
Perjalanan bisnes Klezcar pada tahun 2018 ini telah dilakar, yang mana lakaran kali ini agak berbeza dari tahun-tahun yang sebelumnya, tetapi ianya masih berteraskan padang yang sama.
Kali ini Klezcar mula memperkenalkan Car Sharing kepada rakyat Malaysia. Konsep yang mana ianya dapat membantu banyak pihak seperti pelanggan, pemilik kereta, pengusaha kereta sewa, komuniti setempat dan kerajaan.

 

photo_2018-01-07_10-21-41 photo_2018-01-06_18-29-01

 

 

Untuk merealisasikan model Car Sharing ini, Klezcar telah melancarkan APP Klezcar (Beta Version), https://play.google.com/store/apps/details…
Versi kali ini masih lagi jauh dengan apa yang perlu kami sediakan sepenuhnya, ianya akan di kemas kini dari masa ke semasa. Anda boleh memberi sebarang komen di ruangan feedback yang telah kami sediakan di dalam App Klezcar. Setiap komen dari anda kami amat hargainya.

 

Kepada Pelanggan.
– Anda boleh download App Klezcar di https://play.google.com/store/apps/details…
dan buat tempahan melalui nya. Fasa yang seterusnya akan di naik taraf yang mana pelanggan boleh membuka pintu kereta serta menghidupkan enjin kereta hanya melalui App sahaja. Mudah kan.

Kepada Pengusaha Kereta Sewa dan Pemilik Kenderaan.
– Daftarkan kenderaan anda di dalam platform Klezcar dan mula untuk jana pendapatan tambahan hasil dari kereta anda. Tidak perlu lagi keluarkan duit poket untuk membayar pinjaman bank. (Fungsi ini akan ready dalam bulan Feb18)

 

Jom download App Klezcar sekarang https://play.google.com/store/apps/details…

#CarSharing
#AppKlezcar
#klezcar
#newCARrental
#keretasewa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>