Uncategorized


follow-us-on-telegram-trending.co_.ke_
  Harga Istimewa untuk meraikan pelanggan-pelanggan kami sempena cuti Hari Raya Aidiladha 2017 yang akan tiba tak lama lagi. ✅Anda RANCANG cuti AWAL. ✅Kami bagi anda JIMAT DUIT. ✅Tak perlu SAKIT KEPALA. ✅Anda BIJAK pasti tak akan lepaskan Tawaran ini. ✅Kami adakan Promosi Hari Raya Aidil Adha khas untuk anda.   […]

Combo Promo Merdeka Raya   Recently updated !


photo_2017-07-27_11-46-07
>>>Cuti Hari Raya Aidil Adha 31/8, 1/9, 2/9, 3/9<<< ✅Anda RANCANG cuti AWAL. ✅Kami bagi anda JIMAT DUIT. ✅Tak perlu SAKIT KEPALA. ✅Anda BIJAK pasti tak akan lepaskan Tawaran ini. ✅Kami adakan Promosi Hari Raya Aidil Adha khas untuk anda. ✅Promosi Hari Raya Aidil Adha . Anda sewa kereta pada 30/8 dan  sehingga […]

Promosi Hari Raya Aidil Adha   Recently updated !


kempen jimat poket hari rabu
Mengapa Jimat poket? -Sebab guna kad eazy klezcar Berapa boleh jimat poket hari rabu? -Guna kad eazy klezcar jimat sehingga 40% untuk sewa kereta 1hari. Kira mudah untuk sewa kereta myvi 1.3 auto, harga kereta sewa myvi rm130, -dengan eazy beta kempen jimat hari rabu ini anda boleh sewa kereta […]

Kempen Jimat Poket Hari Rabu BY klezcar



Hari Raya 2
>>SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI<<<   Salam buat pelanggan yang kami hormati, tempahan dan pengambilan kereta sewa ditutup sementara kerana kami bercuti sempena Hari Raya Aidilfitri bermula 25/6/17 – 28/6/17 (bergantung pada branch). Jumpa lagi nanti ya.. Whatsapp je untuk tempah kereta sewa! Selamat berhari raya…. . http://klezcar.wasap.my/ (Nak sewa kereta […]

Salam Aidilfitri & Selamat Bercuti



Assalammualaikum.. Inginkan TIPS MEMANDU DI HARI RAYA?? Di sini Klezcar kongsikan 5 tips untuk anda yang akan memulakan perjalanan balik ke kampung sempena menyambut Hari Raya Aidilfitri. Diharapakan semua selamat sampai ke destinasi yang ingin dituju dan berpeluang beraya bersama-sama seluruh ahli keluarga .   TIPS 1: Gunakan lorong kanan […]

TIPS MEMANDU DI HARI RAYA



Menyambut Hari Raya 2017
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri.. Hati-Hati Memandu..   Assalamualaikum.. Dah nak gerak balik ke kampung ke tu? Klezcar nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua…Hati-hati yer memandu, semoga selamat sampai ke kampung halaman masing-masing. .   . *** . Ada yang cari kereta sewa lagi ke ??? . […]

“Hati-Hati Memandu…”


photo_2017-06-20_12-44-10
  Salam..ingat tak haritu kami kata nak beri sampul duit raya eksklusif ini kepada anda..!? Alhamdulillah..setelah beberapa hari mengadakan gotong-royong di ofis, akhirnya semua sampul raya telah selamat kami pos kan kepada anda yang telah memberi details di Facebook page kami. Gotong Royong Hari pertama: http://bit.ly/2ry7ZLo Gotong Royong Hari Kedua : http://bit.ly/2shYEUW […]

>> Kisah Sampul Laris <<


kad eazy
Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera,   14 Jun 2017- Klezcar melancarkan kad eazy BETA khas buat pelanggan-pelanggan setia Klezcar Seperti yang pernah kami war-warkan sebelum ini, kad eazy beta memberikan 3 DISKAUN DALAM 1 KAD . 1)  15% diskaun untuk sewaan harian dan mingguan 2)  40% diskaun untuk sewaan pada […]

Pelancaran Kad Eazy Beta Klezcar



Klezcar Menyeronokkan
Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera, >>> Berita Tergempar !! <<< . Klezcar kini menyediakan servis ‘Airport Transfer’ dan ‘Chauffeur’ di cawangan-cawangan yang berdekatan dengan airport. . Antara lokasi-lokasinya ialah : 1) KLIA & KLIA2 2) ‘Airport’ Pengkalan Chepa 3) ‘Airport’ Senai 4) Dan juga lokasi-lokasi lain atas permintaan. . . […]

Airport Transfer dan Chauffeur Service