Pertama Kali Ingin Menyewa Kereta ? Klezcar Pilihan Utama !


Assalamualaikum wbt dan Selamat Pagi !

 

Jom pandu kereta sewa dari Klezcar! Dijamin Bersih, Wangi dan ‘Well-balanced’ dengan jaminan pulangan wang kepada penyewa.

~Money-back Guarantee~

 

Ini pertama kali anda menyewa kereta?
Kereta sewa biasanya dipilih berdasarkan beberapa faktor. Antara faktor yang utama adalah:

1) Bilangan orang yang akan dibawa

Contohnya kereta dari jenis Kompak dan Sedan hanya sesuai bagi seorang pemandu bersama 4 orang penumpang. Jika anda perlukan kereta dengan kapasiti yang lebih lagi, anda perlulah mengambil kereta sewa dari jenis MPV, SUV atau yang setaraf dengannya.

2) Kadar Sewa yang mampu milik

Cuba dapatkan kereta yang sesuai dengan bajet serta keperluan anda. Jangan sampai keinginan untuk menyewa kereta yang besar dan mahal memberi kesan kepada anda kelak. Tidak juga digalakkan untuk menyewa kereta yang mempunyai cc kecil untuk kegunaan jarak jauh.

.

.

Bagi membantu anda dalam pemilihan kereta sewa yang sesuai untuk perjalanan anda atau sebarang pertanyaan tentang harga, diskaun, lokasi kami dan lain-lain hubungi 1300884040. Talian beroperasi 24 jam. Dokumen penting yang perlu anda bawa semasa ingin menyewa dengan Klezcar buat pertama kali adalah seperti:

1) Salinan kad pengenalan

2) Salinan lesen memandu

3) Bil elektrik/air

 

Kereta Sewa Seluruh Malaysia – KLEZCAR

 

Tempahan | www.klezcar.com

Hotline      | 1300-88-4040 (24 jam)

 

-Cars For Everyone, Anytime & Anywhere-

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>