Perkhidmatan Kereta Sewa Klezcar Bersama Pemandu


“Klezcar juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa berserta pemandu atau ‘car rental with chauffeur‘.”


Assalamualaikum dan Selamat Pagi,

Klezcar Travel & Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan sewa kereta terbesar di Malaysia. Selain daripada perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri, Klezcar juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa berserta pemandu atau ‘car rental with chauffeur‘.

Klezcar Car Rental Chauffer Service

Pemandu profesional kami boleh membawa anda ke mana sahaja destinasi yang anda mahukan di dalam Malaysia. Mereka terdiri daripada pemandu yang arif dengan selok belok jalan di seluruh Malaysia. Jadi pastinya perjalanan yang selesa dan selamat serta servis bertaraf 5 bintang untuk anda yang menggunakan khidmat kami.

Kereta-kereta yang menjadi pilihan pelanggan untuk perkhidmatan ini kebiasaanya adalah Vellfire, Starex, Estima, Alphard, Innova, Exora, Van Hiace, Accord dan Camry. Namun, tiada halangan untuk anda memilih model kereta selain daripada yang telah disebutkan kerana pilihan kereta Klezcar terdiri daripada pelbagai jenis dan saiz.

Pilihan adalah mengikut bajet anda dan harga pakej yang kami berikan lengkap termasuk minyak kenderaan, bayaran tol dan juga bayaran pemandu profesional. Harga yang ditawarkan dijamin berpatutan dan tiada bandingan. Di Klezcar juga kami amat menitikberatkan kereta yang diselenggara baik, bersih dan selesa buat pelanggan kami. Jadi, tiada yang perlu diragukan kerana segalanya adalah yang terbaik untuk pelanggan kami.

Klezcar-Chauffeur

 

HUBUNGI KAMI BAGI MENDAPATKAN
HARGA SEWAAN BERSAMA PEMANDU

*** 019.7987070 ***


http://klezcarchauffeur.com/

 HOTLINE : 1300-88-4040 (24 JAM)

 atau emailkan kepada :
sales@klezcar.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>