photo_2017-12-09_16-53-46
Assalamualaikum Salam Ukhwah selamat pagi dan salam kasih sayang dari kami klezcar kereta sewa murah, kereta sewa bersih, kereta sewa baru .. haa hari ni kami ingin bagitahu anda bahawa kelendar klezcar dah pun keluar .. jadi sesiapa yang ingin dapatkan kelendar tersebut, sambil-sambil sewa kereta tu, boleh mintak dengan […]

KELENDER KLEZCAR


photo_2017-11-22_12-18-36
Tinggal dua hari  sahaja lagi bagi negeri kelantan terangganu kedah dan johor dan tiga hari bagi negeri yang selebihnya untuk anak-anak kita bersekolah dan seterusnya mereka akan bercuti selama sebulan. Sepanjang bercuti ini adalah lebih baik kita manfaatkan dengan sesuatu aktiviti yang dapat member manfaat dalam diri mereka. sempena hari cuti […]

KLEZCAR CUTI SEKOLAH


photo_2017-11-03_10-28-36
Hari ini hari Jumaat. Penghulu segala hari. Islam meletakkan hari Jumaat sebagai ketua dan terdapat lebih sedikit ganjarannya daripada hari-hari lain. Alhamdullilah bertemu lagi kita dengan hari Jumaat yang membawa barakah kepada kita semua =) Hari Jumaat juga mempunyai banyak kelebihan yang lain. Antaranya adalah akan berlakunya hari Kiamat pada hari Jumaat, Nabi Adam […]

HARI JUMAAT



photo_2017-10-31_12-29-57
Untuk memudahkan ANDA membuat TEMPAHAN ONLINE atau ONLINE BOOKING Website KLezcar.com kini mobile friendly.Cara memebuat TEMPAHAN ONLINE sangat mudah dan senang seperti berikut:-     PERTAMA : Search Anda boleh Klick link KLezcar.com dan akan keluar seperti dalam gambar dibawah  Anda boleh klick pick-up location untuk memilih location anda yang […]

EASY BOOKING


Super Sunday Pengenalan Hari Ahad merupakan hari minggu di kebanyakkan negeri di Malaysia yang biasanya ia dingunakan untuk bersiar-siar bersama keluarga tersayang.Kepada mereka yang belum berkeluarga,ia adalah hari melakukan aktiviti luar bagi merehatkan minda setelah ia dingunakan selama 5 hari.Sesuatu perjalanan memerlukan sebuah kenderaan yang mana ketika membawa ahli ramai […]

SUPER SUNDAY


download
Promosi Cuti Hari DEEPAVALI 16/10 Hingga 22/10 ✔️ Anda INGIN BERCUTI. ✔️ Tak sempat nak SERVIS KERETA ✔️ Kereta anda BERMASALAH Jangan risau!!! KAMI sedia MEMBANTU ANDA Anda BIJAK pasti tak akan lepaskan Tawaran ini. Promo Deepavali 2017 Klezcar ????Promo Deepavali 2017 Klezcar Sewaan kereta dari 16/10 hingga 22/10 (min […]

Promo Deepavali 2017 Klezcar



KLEZCAR BERI PELUANG UNTUK LEBIH JIMAT DENGAN EAZY POINT !   Ingin tahu bagaimana KLEZCAR beri peluang untuk pelanggan menyewa dengan lebih jimat ? Eazy Point jawapannya…    Ada ganjaran untuk setiap pelanggan yang menyewa dengan Klezcar :   RM 1 = 2 points ; bagi tempahan online menerusi laman […]

Eazy Point


tawaran kilat lanjutan
Promosi “Flash Deal” atau Tawaran Kilat!!!! kami lanjutkan tarikh tutup kepada 7/1072017     1. Flash Sales Dilanjutkan Sehingga 7/10/17   2. Untuk sewaan sah sehingga 30/10/17 SAHAJA.   3. Untuk tempahan sah sehingga 7/10/17 SAHAJA.   4. Diskaun sehingga 40% mengikut model kereta.   5. Sewaan minima 1 hari. […]

Flash Deal klezcar


LIST TAWARAN KILAT
TAWARAN KILAT @ FLASH DEAL Tawaran kilat ini hanya untuk 4hari sahaja. cepat jangan lepaskan peluang ini. kita buka TEMPAHAN untuk 4hari sahaja. Boleh buat tempahan untuk tarikh akan datang juga!!!   HUBUNGI CAWANGAN TERDEKAT KAMI SEGERA!!! SEMENTARA KERETA MASIH AVAILABLE.   HOTLINE 1300884040 ONLINE www.klezcar.com untuk Tempahan WASAP klik sini […]

TAWARAN KILAT @ FLASH DEAL



Eazy Rabu Khas untuk pelanggan klezcar, yang sentiasa menyokong kami. Klezcar hargai sokongan anda, untuk buktikan yang kami menghargai para pelanggan kami. Kami mempersembahkan kad Keahlian Eazy. **Keistimewaan Kad ini adalah** Guna kad eazy klezcar jimat sehingga 40% untuk sewa kereta 1hari. Kira mudah untuk sewa kereta myvi 1.3 auto, […]

Eazy Rabu.