Iklan-Pagi-Rabu
36 Reasons To Rent With Klezcar Assalamualaikum and Good Afternoon, Car rental industries are now facing the increasing of competition especially from illegal companies which provide car rental services without enlisted in any valid business license. However, customer will never need to think twice for renting cars with Klezcar because we, Klezcar […]

36 Reasons To Rent With Klezcar


klezcar Logo
Assalammualaikum, Sewa kereta adalah servis yang aktif di Malaysia, jika anda baru dalam mengunakan servis ini,baca tips ini untuk meyenangkan urusan anda: -Tips dari Klezcar -Bayar tempahan terlebih dahulu selalunya bermakna kos sewa murah. Walau bagaimanapun, tempahan anda tidak boleh dibatalkan. Anda masih boleh menukar tarikh pickup tetapi membatalkan tempahan […]

KLezcar: Tips menyewa kereta


bannerwebsite2
Assalammualaikum dan terima kasih kerana ambil masa membaca blog KLezcar. Pernah terfikir kenapa walaupun kadar kenderaan setiap orang di Malaysia adalah di antara yang paling tinggi di dunia tetapi sektor sewa kereta bukan sahaja aktif tetapi berkembang? Mari kita lihat apa sebab-sebabnya: Kereta itu adalah lebih cepat untuk sampai ke […]

KLezcar: Kelebihan menyewa kereta



photo_2017-03-16_10-23-03-2
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera , Perlawanan persahabatan bola sepak antara team Klezcar dan team JPJ telah berlangsung semalam, 15 March 2017. Ianya merupakan suatu pengalaman berharga yang tidak mungkin dapat kami lupakan. Untuk pengetahuan anda, ini merupakan aktiviti kedua Klezcar bersama JPJ sepanjang tahun ini setelah projek pertama dijalankan pada […]

Perlawanan Persahabatan Antara JPJ Dan Klezcar


cuti2Malaysia
  Cuti sekolah makin hampir dan anda sekeluarga berhajat untuk bercuti atau membeli belah di bandar yang mempuyai banyak peluang seperti Kuala Lumpur. Sebuah perjalanan ke Kuala Lumpur tidak akan lengkap tanpa lawatan ke restoran yang terbaik dan tempat tarikan menarik. Dengan berjalan kaki atau bergantung kepada pengangkutan awam boleh […]

KLezcar kereta sewa Kuala Lumpur Cuti March 2017


Iklan-Pagi-Rabu (2)
Assalamualaikum wbt and Good Afternoon,    *** Hilux is intentionally  designed to make it easier to load and handle  the hardest jobs. Even with its  uncompromising  sturdiness outside, Hilux  provides  incomparable  levels of comfort inside. *** >> Rent TOYOTA HILUX from Klezcar << Check price here -> https://www.klezcar.com/ratesearch.php CALL NOW FOR […]

TOYOTA HILUX: BIG, THICK & TOUGH



Promosi-Cuti-Sekolah
Assalamuaikum dan selamat sejahtera semua!   Anda semua dah plan ke nak jalan-jalan cuti sekolah nanti? kereta tiada? ataupun memang tiada kereta yang sesuai untuk perjalanan yang jauh?   Cari #klezcar je kalau nak sewa kereta. Yang ada kereta tak sempat nak baiki pula tak perlu lagi pening fikir pasal […]

>>Promosi Cuti Sekolah Gempak Habis!<<


Assalammualaikum, kami memerlukan pelajar praktikal/intern/latihan industri di Klezcar bagi kursus seperti berikut: 1. Business Management 2. Business Development 3. Marketing 4. Technology 5. Customer Relation/Services 6. Administration 7. Sales   Bagi kursus Technology, pelajar yang kami mahukan adalah dari jurusan seperti berikut:- 1. Computer Sains (Software Development) 2. Computer Sains […]

Pelajar Praktikal/Intern diperlukan di KLezcar


12832345_201944510166298_1229221545763023792_n 4
KERETA SEWA MURAH KELANTAN  – klezcar menawarkan pelbagai jenis kenderaan yang berkapasiti kecil hingga ke yang besar. KERETA SEWA MURAH KELANTAN  – klezcar menyediakan pelbagai jenama daripada jenama tempatan hingga ke jenama antarabangsa. Datang lah ke cawangan kami untuk melihat kenderaan yang kami tawarkan. Atau layari www.klezcar.com atau telefon di […]

KERETA SEWA MURAH | KERETA SEWA KELANTAN | KERETA SEWA ...



tanah merah
Nak jalan-jalan negeri Cik Siti Wan Kembang tapi malas nak drive jauh-jauh, naik flight lepastu nak explore negeri Kelantan macam mana, kenderaan tak ada?? Hmmm.. Jangan risau ! segalanya di hujung jari! Keluarkan telefon canggih anda! Layari ke laman web rasmi kami di www.klezcar.com atau call di talian hotline kami […]

KERETA SEWA MURAH KELANTAN | KERETA SEWA KOK LANAS |KERETA ...