photo_2017-03-16_10-23-03-2
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera , Perlawanan persahabatan bola sepak antara team Klezcar dan team JPJ telah berlangsung semalam, 15 March 2017. Ianya merupakan suatu pengalaman berharga yang tidak mungkin dapat kami lupakan. Untuk pengetahuan anda, ini merupakan aktiviti kedua Klezcar bersama JPJ sepanjang tahun ini setelah projek pertama dijalankan pada […]

Perlawanan Persahabatan Antara JPJ Dan Klezcar


cuti2Malaysia
  Cuti sekolah makin hampir dan anda sekeluarga berhajat untuk bercuti atau membeli belah di bandar yang mempuyai banyak peluang seperti Kuala Lumpur. Sebuah perjalanan ke Kuala Lumpur tidak akan lengkap tanpa lawatan ke restoran yang terbaik dan tempat tarikan menarik. Dengan berjalan kaki atau bergantung kepada pengangkutan awam boleh […]

KLezcar kereta sewa Kuala Lumpur Cuti March 2017


Iklan-Pagi-Rabu (2)
Assalamualaikum wbt and Good Afternoon,    *** Hilux is intentionally  designed to make it easier to load and handle  the hardest jobs. Even with its  uncompromising  sturdiness outside, Hilux  provides  incomparable  levels of comfort inside. *** >> Rent TOYOTA HILUX from Klezcar << Check price here -> https://www.klezcar.com/ratesearch.php CALL NOW FOR […]

TOYOTA HILUX: BIG, THICK & TOUGH



Promosi-Cuti-Sekolah
Assalamuaikum dan selamat sejahtera semua!   Anda semua dah plan ke nak jalan-jalan cuti sekolah nanti? kereta tiada? ataupun memang tiada kereta yang sesuai untuk perjalanan yang jauh?   Cari #klezcar je kalau nak sewa kereta. Yang ada kereta tak sempat nak baiki pula tak perlu lagi pening fikir pasal […]

>>Promosi Cuti Sekolah Gempak Habis!<<


Assalammualaikum, kami memerlukan pelajar praktikal/intern/latihan industri di Klezcar bagi kursus seperti berikut: 1. Business Management 2. Business Development 3. Marketing 4. Technology 5. Customer Relation/Services 6. Administration 7. Sales   Bagi kursus Technology, pelajar yang kami mahukan adalah dari jurusan seperti berikut:- 1. Computer Sains (Software Development) 2. Computer Sains […]

Pelajar Praktikal/Intern diperlukan di KLezcar


12832345_201944510166298_1229221545763023792_n 2
KERETA SEWA MURAH KELANTAN  – klezcar menawarkan pelbagai jenis kenderaan yang berkapasiti kecil hingga ke yang besar. KERETA SEWA MURAH KELANTAN  – klezcar menyediakan pelbagai jenama daripada jenama tempatan hingga ke jenama antarabangsa. Datang lah ke cawangan kami untuk melihat kenderaan yang kami tawarkan. Atau layari www.klezcar.com atau telefon di […]

KERETA SEWA MURAH | KERETA SEWA KELANTAN | KERETA SEWA ...



tanah merah
Nak jalan-jalan negeri Cik Siti Wan Kembang tapi malas nak drive jauh-jauh, naik flight lepastu nak explore negeri Kelantan macam mana, kenderaan tak ada?? Hmmm.. Jangan risau ! segalanya di hujung jari! Keluarkan telefon canggih anda! Layari ke laman web rasmi kami di www.klezcar.com atau call di talian hotline kami […]

KERETA SEWA MURAH KELANTAN | KERETA SEWA KOK LANAS |KERETA ...


Klezcar and Liquimoly Partnership 4
Kedatangan wakil Liquimoly ke pejabat Klezcar pada minggu lepas, Northpoint Midvalley sangat dialu-alukan. Liquimoly sebuah Syarikat terkenal di seluruh dunia yang berpengkalan di Jerman meluaskan sayap ke Malaysia hampir lima tahun lepas. Liquimoly adalah sebuah syarikat pengeluar minyak enjin, minyak meningkat prestasi dan juga minyak gear. Liquimoly terkenal kerana penajaannya […]

Kerjasama Klezcar dan Liquimoly


sharing
Sarawak is located in Borneo and has a lot of nature. The state is growing up parallel with peninsular and there is a lot of popular restaurant in Sarawak. POPULAR RESTAURANT IN SARAWAK #1 Mee Kolok Pak Amit Cafe Lot 3108-3113, SL 3, Jalan Astana, Kuching Open from 7 am […]

popular Restaurant in Sarawak



klezcar1
/// Happy Holiday ! \\\ Happy Chinese New Year Thank you for choosing your trip with klezcar.   Prioritize safety when driving in the festivities and be very careful driver on the road. Car Rental Service www.klezcar.com | 1300 88 4040 (24 hours)

Happy Chinese New Year