KLezcar: Tips menyewa kereta


Assalammualaikum,klezcar Logo

Sewa kereta adalah servis yang aktif di Malaysia, jika anda baru dalam mengunakan servis ini,baca tips ini untuk meyenangkan urusan anda:
-Tips dari Klezcar

-Bayar tempahan terlebih dahulu selalunya bermakna kos sewa murah. Walau bagaimanapun, tempahan anda tidak boleh dibatalkan. Anda masih boleh menukar tarikh pickup tetapi membatalkan tempahan anda juga bermaksud bayaran tempahan awal tidak dipulangkan. Hal ini sama dengan Klezcar.

-Semak bahawa tidak ada had kepada bilangan kilometer dengan syarikat sewa. Syarikat sewa popular biasanya menawarkan kilometer percuma tanpa had. Klezcar juga menawarkan sewa kereta tanpa had kilometer

-Semak kereta sewa bagi kerosakan ketika memgambil kereta. Berjalan mengelilingi kereta dan meninggalkan rekod yang mengenai kerosakan yang sudah ada di atas kereta. Juga melakukan ini apabila pulang kereta. Jika perlu, mengambil gambar sebelum dan selepas menggunanya. Ambil masa anda. Ia adalah lebih sukar selepas itu untuk membuktikan kerosakan itu sudah ada jika ia tidak direkodkan semasa mendaftar awal. Klezcar mengamalkan polisi ini bagi memudahkan pelanggan.

-Jika anda mesti kembali kereta dengan tangki penuh, guna stesen minyak berhampiran pejabat drop-off.

-Apabila mengambil kereta sewa, ada kadang-kadang masih ada ruang untuk berunding. Anda mungkin boleh untuk mendapatkan upgrade murah untuk model yang lebih besar dan lebih baik.

-Jika kereta sewa anda dihantar ke hotel anda, pastikan kereta itu diletakkan di garaj tempat letak kereta di hotel, biasanya percuma untuk tetamu hotel.

-Pastikan anda mempunyai wang tunai kecil bersedia di dalam kereta anda, jadi ia adalah mudah untuk membayar di plaza tol.

-Jangan meninggalkan tingkap anda terbuka apabila meletakkan kereta sewa anda. Anda tidak mahu untuk kehilangan barang anda.

 

Harap Ini membantu !

 

KLezcar: Tips menyewa kereta

Hotline (24 jam) : 1300-88-4040
Online booking : www.klezcar.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>