>> Kisah Sampul Laris <<


sampul (2)

 

Salam..ingat tak haritu kami kata nak beri sampul duit raya eksklusif ini kepada anda..!? Alhamdulillah..setelah beberapa hari mengadakan gotong-royong di ofis, akhirnya semua sampul raya telah selamat kami pos kan kepada anda yang telah memberi details di Facebook page kami.

Gotong Royong Hari pertama: http://bit.ly/2ry7ZLo

Gotong Royong Hari Kedua : http://bit.ly/2shYEUW

 

photo_2017-06-20_12-44-10

Bagi yang dah biasa dengan Klezcar, mesti tahu kan yang setiap tahun Klezcar akan beri percuma sampul duit raya. Cantik-cantik pula tu.. setuju?? ;D  Tapi nampak gayanya sampul duit raya tahun 2017 ni dapat sambutan yang lebih menggalakkan dari biasa! LARIS!!! (walaupun percuma hehe).. Kami dapat kesan juga ada beberapa orang yang sanggup kumpul sampul duit raya Klezcar setiap edisi. Terbaik!

.

Selain sampul raya, ada disertakan juga kad ucapan raya taw..

Eksaited nak baca ? :))) Nanti dah dapat baca lah yer~

 Selamat Hari Raya - Klezcar

Kad ini ditandatangani sendiri oleh CEO Klezcar Travel & Tours Sdn Bhd, En. Ahmad Fuad Bin Zainal Abidin. Bertuah sangat siapa yg dapat tu.. Nanti share2 lah gambar anda bersama #sampulduitrayaklezcar dan #kadrayaklezcar yang telah anda terima tu kepada kami ye kalau sudi..

 photo_2017-06-20_11-08-53

photo_2017-06-20_11-09-01

Kereta Sewa KLEZCAR – Cars For Everyone, Anytime & Anywhere

Tempahan www.klezcar.com | 1300-88-4040 (24 jam)

*Money back Guarantee*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>