KELENDER KLEZCAR


Assalamualaikum Salam Ukhwah

selamat pagi dan salam kasih sayang dari kami klezcar kereta sewa murah, kereta sewa bersih, kereta sewa baru .. haa hari ni kami ingin bagitahu anda bahawa kelendar klezcar dah pun keluar .. jadi sesiapa yang ingin dapatkan kelendar tersebut, sambil-sambil sewa kereta tu, boleh mintak dengan staff kami di cawangan yang kami listkan dekat bawah nanti.

mesti tertanya-tanya kan, kenapa PERCUMA?? .. haa bagi menghargai pelangan-pelanggan yang menyewa dengan kami, jadi kami berikan dengan percuma. bukan apa, kalau beli dekat kedai dalam RM 5 ringgit jugak kelender ni. haa, mana lagi untung, dapat free ke atau beli, benda sama jer,

jadi, kami ulang,,untuk dapatkan kelender klezcar yang cun punya, boleh dapatkan di cawangan kami, iaitu di:-

1 Bandar Kinrara photo_2017-12-09_16-50-34
3 gelang patah photo_2017-12-09_16-53-46
4 Hentian Kajang
5 Impian Emas
6 Kok Lanas
7 Kota Bahru
8 kuala krai 
9 Kulai Johor
10 Larkin Sentral
11 Pasir mas
12 Pengkalan Chepa 
13 Petaling Jaya 
14 Puchong Utama
15 Putrajaya
16 Rantau panjang
17 Rasah
18 Senawang
19 Seremban 2
20 TBS

untuk keterangan detail lagi boleh hubungi kami

whatsapplogo

atau boleh trus messenger kami

klik sini untuk tempahan ONLINE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>